Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited

Van goede kwaliteit Vickers hardheidsmeter voor verkoop
Van goede kwaliteit Vickers hardheidsmeter voor verkoop
Wij hebben alle instrumenten, ontvangen en hen getest, momenteel hebben wij zeer goed gevoel. Dank u.

—— John Smith

Ik ben blij om u mee te delen dat de installatie van het de hardheidsmeetapparaat van shb-3000E Brinell met succes is gebeëindigd. Ik zou u willen danken!

—— Robert

Dank voor al uw steun, hebben wij het hardheidsmeetapparaat met succes geïnstalleerd en nu werkt het boete, zeer geschikt om onze specimens te testen.

—— Antonio

Onze klant heeft de machine getest, nu goed werkt het, dankt u. Wij zullen tot meer in nabije toekomst opdracht geven.

—— Cristian

Wij kwamen het probleem te weten en wij bevestigden het! Dank voor uw samenwerking en steun de hele tijd.

—— Carlos

Ik ben online Chatten Nu

Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SINOWON
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%

 

Beste Bezoeker:


Hartelijk dank voor u doorblader onze officiële website: www.sinowon.com ten eerste.
Wij, Sinowon-Innovatie Metrology Manufacture Limited zijn één van China erkende die hi-tech fabrikant van metrologieinstrument door ISO9001 wordt geverifieerd: 2015, concentreren wij ons aan onderzoek, ontwikkelen, vervaardigen en voeren de de optische metingsinstrumenten en hardheid het testen machines sinds jaar 2006 uit. Wij hebben reeds geleverd en meer dan 10,000pcs van instrumenten aan meer dan 5000 klanten in meer dan 60 landen en gebieden geïnstalleerd, kiezen more and more internationale beroemde fabrikanten ons als gekwalificeerde leverancier van kwaliteitscontrolemachines, en onze de dienstingenieurs hebben reeds de V.S., Canada, Mexico, Duitsland, Holland, Frankrijk, Polen, Tsjechisch Hongarije, Turkije, Korea, Maleisië, Filippijns Thailand, Viet Nam, Singapore, Oostenrijk, India bezocht om onze instrumenten bij de plaats van klanten te installeren.

In het verleden de 12 jaar, concentreren wij ons om het instrument van kwaliteitscontrole te vervaardigen en nooit ons bedrijfsgebied te veranderen. Wij verbeteren de kwaliteit en de nauwkeurigheid elk jaar, tot nu toe, het 1.4+L/200um over de nauwkeurigheid van onze AutoVision-visie metend machine is en het is 0.5HRC over de nauwkeurigheid ons de hardheidsmeetapparaat van iRockrockwell. Omdat de hoogte - de kwaliteit van ultrasoon hardheidsmeetapparaat su-300 familie, had de nationale standaardorganisaties SAC/TC 183 ons uitgenodigd om China tot nationale norm te maken, de nieuwe norm: GB/T34205-2017 en JJF14306-2013 maakt meer klanten deze NDT methode kiezen: UCI om de hardheid van producten te controleren.

Als fabrikant van kwaliteitscontroleinstrumenten, is het zeer belangrijk op eigen systeem voor kwaliteitscontrole. om de stabiele kwaliteitsproducten te leveren, heel wat tijd besteedden wij en investering voor personeel opleiding en de onderneming en de verbetering van het kwaliteitssysteem elk jaar, investeren wij ook heel wat geld om de internationale gloednieuwe coördinaat uit te rusten die machines, ruwheidsmeetapparaten, vochtigheid en temperatuurkamers, lasermachines, glasschalen, maten en blokken voor onze eigen kwaliteitscontrole meten. Tegelijkertijd, is Sinowon geverifieerd door ISO9001 kwaliteitsbewakingsorganisaties elk jaar, en onze producten zijn uitgegeven door Ce-certificaat voor Europees markt en Spookcertificaat voor Russische markt.

De industrie 4,0 komt, zijn wij reeds klaar voor de uitdaging geweest. Uw verzoek van precisie is voor altijd onze opdracht, en wij zullen de geschikte en warm-hartsteun en de dienst gebruikelijk leveren.
Werk samen, succes samen.
Hartelijk dank opnieuw

Marshall Zheng Chunping
Leidende Directeur
1 Nov., 2018

 

 

 

 

 

Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited

Aftasten om Sinowon-Mobiele versie te bezoeken

Contactgegevens
Guangdong Hoyamo Precision Instrument Limited

Contactpersoon: Mr. Marshall Zheng

Tel.: 86-769-23184144

Fax: 86-769-22854144

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)